Rudi Kirar

BREZPLAČNO deli znanje iz ZDA na svojem ekskluzivnem blogu www.rudikirar.net

Že kot srednješolec je Rudi Kirar želel postati podjetnik in pri 21ih letih to tudi dosegel. S takratnim poslovnim partnerjem sta ustanovila podjetje v Sloveniji in kasneje na Hrvaškem, Srbiji in Bosni. Od maja 2013 nadaljuje svojo poslovno pot samostojno brez poslovnih partnerjev.

Njegovi znanci ga opišejo kot hitrega in izjemno kreativnega.

Rudi Kirar je izjemen strokovnjak v prodaji, vodenju in psihologiji. In prav to troje, poleg kreativnosti in poštenosti,  pravi, da je potrebno za uspešno podjetje. Stalna osebna rast na vseh področjih življenja  je ključ do dolgoletnega poslovnega uspeha, zato tega uči tudi svoje zaposlene.

Vizija njegovega podjetja je postati največji ponudnik malih oglasov v 20 državah vzhodne Evrope. Njegovi vzorniki so Smiljan Mori, Filip Zepter, Zvone Jagodic, Sandi Češko in Mark Victor Hansen.

Brez poštenosti ni kvalitetnega podjetja. Ker so v preteklosti zaradi mladostne zagnanosti in neprevidnosti storili kakšno napako, je trenutno glavni fokus postaviti sistem firme, kjer ne bo prihajajo do napak zaradi slabe kontrole.

Rudi Kirar verjame, da je “mojster nemogočega” in to tudi dokazuje vsako leto.

Več o Rudiju tudi na povezavah:

 

Rudi Kirar – Avtor knjige Nevrologična motivacija

Rudi Kirar - Nevrologična motivacija

Rudi Kirar: “To knjigo sem napisal, ker si želim pomagati mnogim ljudem do boljšega življenja. Nisem svetnik. Nisem bog. Sem zgolj oseba, ki je v življenju iz nule že v mladih letih dosegla zelo veliko na poslovnem in zasebnem področju. Zato si želim to znanje in spoznanje deliti tudi z drugimi.

Želim, da postane NEVROLOGIČNA MOTIVACIJA vaš novi stil življenja.

Nevrologična MOTIVACIJA je nova metodologija, ki sem jo razvil v letih praktičnih izkušenj in vrhunskih rezultatov, v sodelovanju z nekaterimi zelo uspešnimi ljudmi. Nevrologična MOTIVACIJA deluje, saj je v omenjenem imenu združen skupek metod, strategij in tehnik zelo uspešnih ljudi, v tej knjigi predstavljen na drugačen način, na novi način, ki vam bo lažje razumljiv.”

Preberite si več o knjigi na povezavi: NEVROLOGIČNA MOTIVACIJA

 

 rudi kirar1Rudi Kirar – Iz Združenih držav Amerike uvaža novo znanje v Slovenijo

Na svojem ekskluzivnem blogu www.rudikirar.net lastnik podjetja BREZPLAČNO deli nove neprecenljive informacije o tem, kako postati uspešen podjetnik in kakšna je zmagovalna miselna naravnanost.

Največ znanj dobiva v Los Angelesu, kjer živi mnogo izjemno uspešnih ljudi (med drugimi tudi z Mehran J. Khorsandi – na sliki), s katerimi se tudi srečuje in povzema njihovo miselno naravnanost. Več na blogu: www.rudikirar.net

 

Rudi Kirar – avtor audio programa za podjetnike: Kako uspešno izterjate vaše dolžnike

Kako uspešno izterjate svoje dolznike - Rudi Kirar, cdPrvi audio program za reševanje plačilne nediscipline v Sloveniji, ki dokazano deluje. Cilj tega programa je, da se uporabnik v eni uri nauči posebnih tehnik, s katerimi lahko takoj drastično zmanjša število svojih neplačnikov, ne glede na dejavnost, v kateri je. S tem audio programom Rudi Kirar uresničuje svoje poslanstvo in poslanstvo svojega podjetja, ki je: Znanje je potrebno deliti naprej!

S svojimi dosežki je dokazal, da je mojster prodaje, psihologije in med drugim tudi strokovnjak pri terjanju dolžnikov. Svoje znanje je do sedaj predajal zgolj med svoje zaposlene in bližnje, v tem Podjetniškem setu (audio program) pa to znanje deli še med množico.

Preberite si več o Podjetniškem setu (audio program) na povezavi: KAKO USPEŠNO IZTERJATE SVOJE DOLŽNIKE.

 

Rudi Kirar v Reviji Podjetnik

V septembru 2013 so Rudija Kirarja poklicali z najbolj priznane slovenske revije o podjetništvu – Revija Podjetnik, saj so ga prepoznali kot inspiracijsko zgodbo mnogim mladim v podjetništvu. Prispevek si lahko pogledate na povezavi: RUDI KIRAR V REVIJI PODJETNIK.

Rudi Kirar in revija Podjetnik

 

Rudi Kirar, govornik na 100 top trznikovRudi Kirar – govornik na 100 top tržnikov, organizator Lisac & Lisac in Mojedelo.com

Rudi Kirar je bil izbran za enega izmed govornikov na največjem slovenskem izobraževanju za tržnike – 100 top tržnikov, katerega orzanizirata podjetje Lisac & Lisac ter Mojedelo.com.

V Rogaški Slatini so se udeleženci nasmejali, dobili nove ideje in napotke, kako postati vrhunski tržnik. Rudi Kirar je za zgled dal tržnike v podjetju Rumene strani, oglaševanje, d.o.o., seveda pa ni manjkalo polno smešnih in zanimivih resničnih prigod s podjetja …

 

Rudi Kirar – mentor mladim podjetnim osebam

Njegovo poslanstvo je predajate znanje na druge. Zato je z veseljem pristopil kot mentor v Mentorski Program Uči se od najboljših, kjer vzame pod svoje okrilje osebo, ki si želi novega znanja in uspeha. Rad pomaga tistim, ki si pomoči želijo.

 

Prvi slovenski podjetniški telesummit – Bodi sprememba!

Rudi Kirar je vabljen v Prvi slovenski podjetniški telesummit, kjer bo kot eden izmed govornikov predal del svojega znanje med tiste, ki si želijo sprememb. Več na povezavi: BODI SPREMEMBA.

Rudi Kirar - Bodi sprememba!

Nasveti podjetnicam – intervju v podjetniškem centru Zaupam vase – Žensko podjetništvo

PODJETNISKI CENTER ZAUPAM VASE2Moški, ženske v podjetništvu. Vedno bolj zanimiva tematika za množico. Kdo je boljši, kdo slabši, kaj so naše prednosti in kaj pomanjkljivosti … Rudi Kirar ve, kako je bili moški v podjetništvu. IN na drugi strani spremlja ženske v podjetništvu, saj je večina zaposlenih v njegovem podjetju prav žensk. Zato je tudi podal svoj intervju za Žensko podjetništvu, ki ga je ustanovila ga. Anja Žagar.

Prispevek si lahko preberete na tej povezavi: RUDI KIRAR, PODJETNIŠKI CENTER ZAUPAM VASE

Rudi Kirar v medijih, Rumene strani, oglaševanje, dooRudi Kirar in Rudolf Gojmir Južnič, organizatorja brezplačne delavnice

Rudi Kirar je skupaj s svojim osnovnošolskim profesorjem (Rudolf Gojmir Južnič) organiziral delavnico Pridi v mojo zidan’co in postani drugačen!

To je bila prva tovrstna brezplačna delavnica za osebno rast in konkretne spremembe, ki se je odvijala na vrhu Trške Gore pri Novem mestu, v zidanici. Rudi Kirar je bil glavni govornik, ki je udeležence popeljal preko konkretnih vaj in skupnega dela do iskanja mnogih rešitev za trenutne težave posameznika.

Tako izvirna delavnica je pritegnila pozornost tudi novinarju Gregu Kališniku, ki je objavil prispevek v časopisu NEDELO, katerega lahko vidite na sliki ali na povezavi RUDI KIRAR in GOJMIR RUDOLF JUŽNIČ

 

Rudi Kirar in oddaja na Radiu Sraka

Radio Sraka je drugi najbolj poslušani radio na Dolenjskem, takoj za Radiem 1. Rudi Kirar je v mesecu oktobru 2013  imel svojo oddajo o podjetništvu na omenjenem radiu. Družbeno koristna oddaja je primerna za vse poslušalce, saj je poudarek na podjetnosti, katera je v vsakem izmed nas. “Naučili se boste, kako prodati svoj računalnik, rabljen avtomobil ali pa kravo,” pravi Rudi Kirar v oddaji, kjer vas prepriča, da je prodaja vse povsod okoli nas. Posnetek oddaje si lahko pogledate na povezavi: www.radiosraka.com

 

Rudi Kirar na dogodku Podjetnik leta 2013Rudi Kirar vabljen na dogodek Podjetnik leta 2013

V oktobru je bil Rudi Kirar osebno vabljen na izbor najboljšega podjetnika v Sloveniji, na dogodek Podjetnik leta. Tovrstni dogodki so mu pomembni, saj na njih sklepa nova poznanstva najbolj uspešnih podjetnikov v Sloveniji, se dogovarja o morebitnih sodelovanjih in si širi obzorja podjetniškega razmišljanja. “Posel je igra, ki jo igram s svojimi soigralci,” je misel z dogodka Podjetnik leta, v kateri se je najbolj prepoznal.